MyrtheRythmes
MyrtheRythmes
Astrologisch advies, workshops & lezingen
Astrologisch advies, workshops & lezingen

 

Visie op Astrologie, Rythmes

Astrologie is een geweldig instrument om situaties te analyseren.

Daarnaast is de kracht van astrologie dat je kunt zien hoe lang zo'n situatie zal duren.

Astrologie is bijna net zo oud als de mensheid zelf en vereist veel kennis en levenservaring om in praktijk te brengen.Myrthe & Rythmes
harmonie der sferen

Eigenlijk is iedereen een astroloog in spe. We oriƫnteren ons allemaal op de tijd en delen die in stukjes.zonne rythmes

Een omwenteling van de Aarde verdelen we in 2: In dag en nacht, en deze allebei in 12 uren. We vieren onze verjaardag, de dag dat de Aarde weer terugkeert op de positie waar zij stond toen we geboren werden. We delen het jaar door 4 en noemen de stukjes seizoenen, of door 12 maanden, of door dagen. Alles gaat maar rond en rond en als we de ruimte in een grafiek tegen de tijd uitzetten ontstaan er rythmes. Maar de klok is groter en heeft meer wijzers dan de Zon en Maan alleen. Het hele zonnestelsel is een grote klok. Als je haar bewegingen door de ruimte tegen de tijd uitzet dan worden haar rythmes ingewikkelder, maar zeker niet minder mooi.

Als je lang naar deze rythmes kijkt, dan kun je zien dat er een analogie is met de rythmes op aarde. Zoals de kerkklok slaat op het halve en het hele uur. Zo gebeurt er ook iets als twee planeten op een lijn samenkomen.
Het klinkt misschien ongelooflijk. En dat is het ook. Ongelooflijk mooi.

Ik nodig je uit op deze site om mee te kijken en mee te genieten van de harmonie der sferen.Astrologie

Astrologie is een zeer behulpzaam instrument. Het geeft inzicht in waar je nu staat. Het toont je mogelijkheden, die je hebt, en laat je zien welk potentieel je nog kan benutten. Astrologie laat zien of het een goed moment is voor verandering of juist om te consolideren. En welk onderdeel van je leven de meeste aandacht behoeft. Het geeft antwoord op vragen ten aanzien van beleggen. Of het een goed moment is om te verhuizen. Wat je kunt doen om je relatie te verbeteren.

Ligt alles dan al van te voren vast?

Zeer zeker niet!

Wel biedt elk moment specifieke mogelijkheden en uitdagingen

MyrtheRythmes kan je helpen om daar bewust mee om te gaan!Robert Hand

Mijn dank gaat uit naar de astroloog Robert Hand. Zijn optimistische benadering en diepgaande kennis van dit vakgebied vormen voor mij een leidraad.