MyrtheRythmes
MyrtheRythmes
Astrologisch advies, workshops & lezingen
Astrologisch advies, workshops & lezingen

 

Jaarhoroscopen 2010

sterrenbeelden 13


2010?

Het belooft een spannend jaar te worden!
Vooral de zomermaanden juli en augustus.
Wat hebben de planeten voor jou in petto?
Lees hier over jouw sterrenbeeld.

Weet je toevallig wat je Ascendant is?
Lees dan ook over het sterrenbeeld van je Ascendant.
Dat is min of meer ook op jou van toepassing.

Let wel, dit is iets anders dan een persoonlijke jaarhoroscoop! Als je daarin interesse hebt, bel of mail dan voor een persoonlijk consult. Contact
Laten we van 2010 wat moois maken!

Groet, Myrthe Sardjoe        
              

Ram in 2010

 

Ram, vooral voor jou wordt dit een heel spannend jaar.

Het sterkst zal dit voelbaar zijn voor de vroege Rammen (geboren op 20/21/22/23/24 maart)!


Je kunt dit jaar grote moeite hebben met gezagvoerders. In de eerste maanden van 2010 kan het zijn dat je je nogal geremd voelt. Vanaf eind mei t/m half augustus kom je echter in opstand en verzet je je met man en macht tegen alles wat je ervan weerhoudt om nieuwe initiatieven te ontplooien. Je wenst vrijheid! Je wil verandering! Je wil nieuwe dingen doen!

Als je daar eenmaal mee begint kun je hemel en aarde bewegen om te bereiken wat je wilt. Dit is niet een jaar om stil te gaan zitten, iets wat je als Ram zo ie zo niet graag doet, en niet een jaar om af te wachten. Ontplooi jezelf. Zet je schrap en ga ervoor. Denk out-of-the-box! Je zult zien dat je bijzonder innovatief uit de hoek kunt komen. Niets gaat echter vanzelf en je zult regelmatig op weerstand stuiten. Geen probleem, gewoon stug doorgaan. Alles wat je nu, in deze niet al te gemakkelijke tijd, weet neer te zetten, kan op termijn waarschijnlijk wel tegen een stootje. Vanaf begin juni schiet Jupiter je te hulp en ondervindt je extra steun in de rug. Dat is maar goed ook, want met name in de zomer lijkt alles tegelijkertijd plaats te vinden en sta je onder hoogspanning.


sterrenbeelden 5Hoe kom je over in 2010?

Vanaf eind mei t/m half augustus heb je behoefte om helemaal 'jezelf' te zijn. Niets is daarbij te gek. Mensen moeten je maar nemen zoals je bent, vindt je. En je wil vooral niet dat ze je een strobreed in de weg leggen. Dat is legitiem, maar het is goed mogelijk dat je relatie leidt onder deze houding. Probeer ook wat rekening te houden met de ander, hoe bekrompen zijn of haar bezwaren nu ook op jou overkomen!

Het kan zijn dat andere mensen bloednerveus van je worden: Je 'stuitert' namelijk van de energie en dat kan jezelf en anderen soms flink op de zenuwen werken. Zorg voor voldoende ontlading en blijf niet doorlopen met opgekropte spanningen, want daar komen brokken van.

In sport en werk kan je veel energie kwijt, maar overdrijf niet, doe jezelf geen geweld aan en ga met zekere voorzichtigheid en zelfbeheersing te werk.

 

In je carrière kun je tot grote hoogte stijgen. Je geniet sinds eind 2008 wellicht van meer aanzien dan eerder in je leven. Je invloed kan zich in de komende jaren verder uitbreiden. Ga hier integer mee om. Maak er geen misbruik van. De les voor de Ram tot 2024 is om te leren om te gaan met macht. Dat kan zowel jouw eigen macht zijn als de macht van de ander. Dus je zult moeten leren om goed om te gaan met je eigen macht en moeten leren omgaan met mensen, die proberen om jou te domineren. Ook neem je wellicht ergens in komende jaren je beroep onder de loep. Ben je bezig met de dingen, die er volgens jou echt toe doen? Als het antwoord op deze vraag negatief is, is de kans groot dat je carrière een ommezwaai maakt.

 

Liefde: Beste maanden: juni, juli

Hoewel je relatie met je partner misschien wat bekoelt dit jaar, is er tot 8 juni een goede kans dat je verwikkeld raakt in een gepassioneerde liefdesaffaire. Ook op het gebied van sport, spel en creativiteit zul je zeer waarschijnlijk zeer actief zijn. Je bruist van de energie. En je toont leiderschap. Mogelijk houdt je je in deze periode bezig met speculeren en gokken. Bedenk dan wel dat succes nooit gegarandeerd is. Ook een mooie periode om actief met kinderen aan de slag te gaan.

 

Vriendschap: Met je vrienden ga je graag naar de film, naar een concert, of tentoonstelling. Of dansen. Ga jezelf niet te veel te buiten met drank. Geniet maar doe alles met mate.

 

Stier in 2010

 

Stier, de komende jaren zal de manier waarop je tegen de wereld aan kijkt sterk veranderen.

Je hebt een sterke behoefte aan verdieping. Mogelijk verdiep je je in een nieuwe studie, die je visie grondig wijzigt. Ook de manier waarop je tegen het buitenland aankijkt zou wel eens drastisch kunnen veranderen. Of er gebeuren dingen tijdens je reizen, die je een geheel nieuwe blik op het leven verschaffen. En dit heeft vervolgens invloed op de wijze waarop je vervolgens naar buiten toe treedt.

sterrenbeelden 4
Werk: Je werk vergt dit jaar veel van je. Mogelijk voel je te zeer verantwoordelijk voor alles op de werkvloer. Vraag niet te veel van jezelf en put jezelf niet uit. Neem voldoende rust en schenk aandacht aan je voedingspatroon.

Wat betreft je carrière ben je al een hele lange periode behoorlijk idealistisch ingesteld. Waarschijnlijk verandert deze instelling echter in de loop van 2011.

2010 biedt net als 2009 mogelijkheden om je werk beter in te richten: Op een manier die beter bij je past en waardoor je beter functioneert.
Met name voor de late Stieren biedt 2010 tot eind mei de gelegenheid om een paar positieve, ingrijpende veranderingen door te voeren.

 

Huis en gezin: Stier, mogelijk ben je tot begin juni druk bezig met je huis.
Wellicht een verbouwing? Het kan zijn dat je dit jaar veel thuis werkt.

 

De liefde: De herfst bied mooie kansen voor je relatie. Samen hebben jullie het goed in deze periode. Tijd voor veel passie en genot! Beste dag van het jaar: 4 oktober.

Vriendschap: Veel plezier beleef je dit jaar met je vrienden: Met vrienden kun je echt genieten. Je bent gul en hartelijk, en zij zijn dat op hun beurt weer naar jou toe. Af en toe zul je met hen wel in onverwachte situaties belanden. Beste periode voor vriendschappen: maanden half januari t/m half juni en half november t/m januari 2011.

 

Tweeling in 2010

 

Beste Tweeling, dit millennium is tot nu toe behoorlijk onrustig geweest voor je. Je was de ene klap nog niet te boven of de volgende volgde alweer: Strubbelingen en onrust op je werk, toestanden thuis. Het einde daarvan is nu echter in zicht en langzamerhand wordt alles weer wat rustiger.

Wat nu nog rest zijn de laatste loodjes: de crisis is voor jou grotendeels voorbij en er zullen zich dit jaar alvast nieuwe mogelijkheden aandienen, waar je vermoedelijk de komende jaren verder mee aan de slag zult gaan.

 

sterrenbeelden 7Veel energie stop je de eerste helft van dit jaar in het contact met je naasten:
je collega's, je buren, je broers en zussen. Je hebt sterke behoefte aan contact, ongeacht of dat nu 'live' is of via de mail, via de telefoon, of via twitter.
Zit je in de handel of heb je nog een stapel administratie liggen waar je iets mee moet: Dit is de tijd ervoor!
Tot 8 juni kun je bergen verzetten op deze gebieden, dus grijp je kans.


Kinderen: De zorg voor kinderen kan best vermoeiend zijn.
Je voelt de verantwoordelijkheid voor de opvoeding dit jaar soms als een last.
Beloon jezelf af en toe eens voor al je inspanningen!


Heb je een creatief beroep of doe je een opleiding in deze richting?
Ook op dit terrein kun je dit jaar bergen verzetten.
Je hebt namelijk nu het doorzettingsvermogen en je bent in staat om vorm te geven aan je creatieve ideeën.

 

Vriendschap: Veel plezier beleef je dit jaar met je vrienden: Met vrienden kun je echt genieten. Je bent gul en hartelijk, en zij zijn dat op hun beurt weer naar jou toe. Samen met je vrienden kun je in onverwachte situaties belanden. Misschien krijg je er dit jaar wel een totaal nieuwe vriendenkring bij! De beste periode voor vriendschappen is: half juni t/m half november 2010.

 

Kreeft in 2010

 

Voor jou, Kreeft, zou het best wel eens een heel turbulent jaar kunnen worden. De meest uiteenlopende gebeurtenissen wisselen elkaar in rap tempo af. Het ene moment lijkt het alsof alles tegenzit en iedereen tegen je in opstand komt. Het andere moment heb je de wind weer mee en blijkt er toch nog van alles mogelijk te zijn. Vooral het najaar biedt uitstekende kansen op een fijne portie romantiek.

 

Wat voor jou dit jaar uiteindelijk de boventoon zal voeren hangt sterk af van in welk deel van de Kreeft-periode* je bent geboren: Vroege Kreeft, begin (22 juni t/m 30 juni) midden (1 juli t/m 15 juli) of late Kreeft, eind (16 t/m 22).

*Kreeft-periode: globaal van 22 juni t/m 22 juli. Afhankelijk van het jaar waarin je bent geboren. Periode kan per jaar 1 dag voor of achteruit verschuiven

Voor alle Kreeften is het volgende van toepassing. Waar de nadruk op ligt verschilt dus sterk voor de vroege en voor late Kreeften. Vandaar dat ik het apart behandel.


kreeftVooral voor de vroege Kreeften: Voor jou wordt dit een heel belangrijk jaar!
Je moet ijzer smeden als het heet is en dat is het nu: Een jaar van “d'r op of d'r onder”.

Op het gebied van je sociale status kunnen er drastische veranderingen optreden. Tegelijkertijd moet er thuis van alles gebeuren en kan er ook nog in je (werk-)relatie een diepgaande verandering plaatsvinden. Dit alles brengt een behoorlijke hoeveelheid spanning met zich mee. Ga dus zoveel mogelijk voorzichtig en beheerst te werk.

Mogelijk ben je zelf diegene die qua werk eens totaal iets anders wil gaan doen: Iets helemaal nieuws, wat nog niemand doet. Je wil nieuwe technieken aanwenden. Een nieuw beroep. Dit is geen slecht idee. Wat je nu bedenkt is waarschijnlijk echt innovatief. En er is een kans dat je er daarom succesvol mee zult zijn.

Je kunt dit jaar tegen bepaalde autoriteiten aanlopen. Je speelt nu namelijk graag met vuur. Maar zorg wel dat je je vingers niet brandt. Mogelijk ziet men je als een rebel of als een excentriekeling.

Positief is dat je tot immens veel in staat bent dit jaar. Je bent volledig bereid om te vechten voor dat wat je lief is en dat zal veel indruk maken. Wees echter wel voorzichtig, want je verzet, bijvoorbeeld tegen de overheid, kan je duur komen te staan.

-De maanden waarin deze energie het sterkst voelbaar is: eind mei t/m half augustus.

-Vanaf begin juni t/m begin september schiet Jupiter je te hulp bij het verwezenlijken van je doelen.

-Tot mei: Mogelijk ga je begin dit jaar eerst nog lekker op reis of je doet iets waarmee je op positieve wijze je kennis vergroot.

 

Voor alle Kreeften: Een najaar vol romantiek!
Maar ook een najaar waarin ruimte is voor sport, spel en ontspanning. En leuke dingen doen met kinderen.

 

Vooral voor de late Kreeften: Ook hier geldt dat er uitdagingen op je pad liggen, zij het dat het allemaal soepeler zal verlopen en je op minder weerstand zult stuiten. Dit is vooral van toepassing op zaken die betrekking hebben op het formuleren van je visie: Op je studie, op het onderwijs, het buitenland, de rechtspraak, je PR e.d. Ook op het gebied van handel, (tele-)communicatie en cursussen kun je dit jaar veel bereiken.

De maanden waarin deze energie het beste uitwerkt: jan t/m mei en half augustus t/m het eind van het jaar.

 

Leeuw in 2010

 

Leeuw, jij voelt je reuze krachtig dit jaar. Vooral de eerste helft van het jaar bruis je van de energie!
Je hebt zin om op avontuur te gaan. Om de wereld verder te verkennen. De tijd is rijp voor een nieuwe visie. En je bent geneigd radicalere ideeën aan te hangen dan voorheen.

 

Je moet echter ook aan het werk, want je bent nog steeds ambitieus. Als je werk je niet bevalt, bijvoorbeeld door een te bazige baas, gooi je misschien dit jaar al het roer om en ga je op zoek naar een nieuwe werkomgeving of zelfs een nieuw beroep (mogelijk in 1 van deze branches: psychologie, voedingsadvies, beveiliging, bodemonderzoek, milieu, research).

 

sterrenbeelden 6Werken in het buitenland kan trouwens ook een goed idee zijn, aangezien daar voor jou de komende jaren veel nieuwe uitdagingen en kansen liggen. Maar je zult wel makkelijker dan anders in het buitenland in onverwachte situaties belanden.

 

Dit alles geldt ook voor werken in het onderwijs, werken op de rechtbank, in de wetenschap of met nieuwe technologie. Hier liggen kansen en uitdagingen voor jou, maar ook verrassingen.

Of je start een nieuwe studie...

 

Thuis: Het najaar ben je het liefst lekker thuis. Je geniet van je eigen huis.
September, oktober is de beste tijd om thuis te gaan klussen.

 

Gezondheid: Wees zuinig op je lichaam!
Je bruist dan wel van de energie, toch moet je de komende jaren echt goed voor jezelf zorgen: Eet gezond, beweeg voldoende etc.

 

Liefde: In de liefde ben je nog steeds hopeloos romantisch.
Heb je al een partner? Dikke kans dat hij of zij is geboren onder het teken Vissen. Of dat je partner iets doet met muziek, film of een andere kunstuiting. Of een beroep heeft met een idealistisch of medisch karakter.

 

Maagd in 2010

 

Maagd, jouw creatieve vermogen wordt de komende jaren alleen maar groter. Mogelijk geef je sinds 2008 leiding (aan je eigen bedrijf), mogelijk begin je daar nu pas mee. Leiderschap is in ieder geval iets wat je de komende jaren kunt gaan leren. Een mooie uitdaging om je aangeboren bescheidenheid te overwinnen en naar voren te treden, Maagd!

 

Geld en zekerheid: Je inkomsten zijn dit jaar misschien wat minder dan anders: Er woedt nog steeds een economische crisis en dat merk je wel. Iets zuiniger aan doen en keuzes maken, dus. Wat heb je nu echt nodig en wat is eigenlijk overbodig? Dit zijn vragen waar je waarschijnlijk eind 2010 het antwoord wel op weet. Je zult merken dat je ook met wat minder luxe toe kan.
sterrenbeelden 3
Het zou trouwens wel kunnen dat je in de zomer opeens wat onverwachte inkomsten binnenkrijgt: Je kunt wat winnen in de loterij of een subsidie toegewezen krijgen. Of je krijgt onverwacht geld terug van de belasting of plotselinge inkomsten uit een legaat.

 

Relatie: 2009 was een goed jaar voor jouw intieme relaties en/of zakenrelaties.
De trend die vorig jaar is ingezet, zet dit jaar door.

 

Kinderen: Had je nog geen kinderen of kinderwens? Wellicht bemerk je dat de komende jaren toch ook bij jou dat verlangen begint te ontluiken. Kinderen zullen hoe dan ook een steeds grotere rol in jouw leven gaan spelen. Of dit nu je eigen kinderen betreft of de kinderen van anderen.

Drukte en gezelligheid: Vooral in september, oktober ben je lekker druk. Het is een komen en gaan: Veel op pad, veel telefoontjes, veel mensen over de vloer, cursussen, klanten, gezelligheid, met buren en kennissen en familie.
Zit je in de handel dan worden dit vast ook mooie maanden!

 

Weegschaal in 2010

 

Weegschaal, ook jij hebt een spannend jaar voor de boeg. Met de climax hoogstwaarschijnlijk in augustus 2010. Het komt eigenlijk hier op neer. De wereld heeft je nodig. De tijd om langs de zijlijn toe te kijken is voorbij. Jij, Weegschaal, kan richting helpen geven aan de toekomst die vandaag al begint, dus actie!

 

sterrenbeelden 12Je komt dit jaar volwassener en serieuzer over dan normaal. Je hebt te kampen met grotere verantwoordelijkheden dan voorheen en dat straal je ook uit.

Veel van je activiteiten de eerste helft van het jaar hebben betrekking op de gemeenschap waar je deel van bent. Dit kan je vriendenkring zijn of een vereniging waar je bij bent aangesloten.

Op het gebied van je huisvesting en je gezin is er al sinds 2008 een omwenteling gaande, die ook dit jaar weer verder wordt doorgezet. Je kunt opnieuw geconfronteerd worden met vragen over wie je nu precies bent en wat je plek in dit leven is. Herinneringen aan vroeger komen boven en soms heb je het hier allemaal echt niet makkelijk mee. Schroom niet om hulp te vragen. Mensen zijn heus bereid om je de helpende hand toe te steken als je het even niet meer weet!

 

Relatie: Ook op het gebied van je relatie is er van alles gaande. Waarschijnlijk wil je meer vrijheid. Of je valt op een jonger iemand, of op iemand die zelf nogal op zijn of haar vrijheid is gesteld en graag zo veel mogelijk ongebonden wil zijn. Hoe dan ook, zoek je samen met je partner het avontuur op, dit jaar. Tot je verantwoordelijkheden je weer tot de orde roepen...

Geld en zekerheid: Het najaar ziet er mooi uit!

 

Schorpioen in 2010

 

Schorpioen, met name tijdens de zomermaanden heb je veel turbulentie op je werk: Reorganisatie, tijdelijke werkplek, uitzendbaan, nieuwe IT-toepassingen, dat soort toestanden.

Toch vormt je werk dit jaar de basis voor je persoonlijk groei. Mits je maar niet teveel hooi op je vork neemt! Don't overdo it! Op tijd ont-stressen dus!


sterrenbeelden 2Op tijd ontspannen is extra belangrijk omdat je de eerste helft van het jaar wordt gedreven door een grote behoefte om iets te bereiken. Daarvoor werk je hard
en het liefst zo veel mogelijk onafhankelijk, zonder inmenging van managers en werkgevers. Als je je beperkt voelt door je werkgevers kun je daar slecht tegen en
dat kan weer leiden tot een slechte werksfeer en stress. En dat is niet gezond.

Gelukkig lost de heilzame invloed van Jupiter begin juni de ambitieuze invloed van
Mars af. Dit geeft je hele gestel een 'boost'.

 

Creativiteit: Er is een tweede belangrijke pijler voor je persoonlijke groei dit jaar.
Dat is het ontwikkelen van je creativiteit. Die bloeit namelijk helemaal op. Ben je kunstenaar? Dan wordt dit helemaal een goed jaar!

Liefde: Een erg mooi jaar om een relatie te starten!
Verpruts het nu dus niet door maar steeds hard door te werken. Vooral de eerste helft van het jaar is uitermate geschikt voor de start van een romance. Als het je dan niet lukt dan heb je nog een herkansing in het najaar.

Tips voor ontspannen dit jaar: Dansen, muziek, concertbezoek, zwemmen en verliefd worden.

Jij, in relatie tot kinderen: Een goed jaar!

 

Boogschutter in 2010

 

Boogschutter, dit kan echt een heel erg leuk en opwindend jaar worden: Het eerste deel van dit jaar leent zich goed voor echte Boogschutter-activiteiten: filosoferen, reizen, studeren, doceren, de natuur in, fietsen, paardrijden, schaatsen. Leef je uit. Geniet ervan!

 

Tijdens de zomermaanden heb jij het ook reuze naar je zin. Je maakt van alles mee op het gebied van kunst en uitgaan, sport en spel, en liefde... Geen huisje-boompje-beestje-liefde, maar wilde romances, waarin alles onvoorspelbaar, nieuw en spannend is.

Het roer gaat helemaal om. Zelf ben je uiterst creatief, origineel en onnavolgbaar. Alles is dus reuze opwindend, vernieuwend, experimenteel. En je voelt je er heel fijn bij.


sterrenbeelden 8Periode waarin deze energie het sterkst voelbaar is: Begin juni t/m begin september.

Vriendschap: Alleen op het gebied van vriendschap en verenigingsleven kan er dit jaar wat frictie ontstaan. Hoeveel je ook van je vrienden houdt, soms staan ze je gewoon in de weg.

Mogelijk dat sommigen van hen zelfs kritiek zullen uiten op je nieuwe levensstijl. Laat je daar niet te zeer door van de wijs brengen, het is jouw leven! Het is eigenlijk de strijd tussen de groep en het individu, die je nu voert: Je vrienden doen een beroep op jou, om je te conformeren. Terwijl jij verwacht dat ze nu even euforisch zullen zijn als jij. Bedenk maar dat niet iedereen, simultaan, hetzelfde proces doormaakt. Blijf gewoon redelijk en luister naar elkaar, dan komt het tenslotte allemaal wel weer goed.


Vriendschappen, verenigingen: Beste dagen: 21- 27 augustus


Huis & gezin: Thuis is er ruimte voor warmte, levenslust en persoonlijke groei. Misschien ga je zelfs dit jaar nog verhuizen om groter te kunnen wonen.


Gezin & huis: Beste periode: jan t/m mei, half augustus t/m het eind van het jaar.


Stilte en rust: Ashram, bedevaart? Mogelijk heb je in oktober, november even genoeg van alle turbulentie en heb je behoefte om je tijdelijk lekker terug te trekken. Een moment van bezinning. Misschien dat je nu, na alle opwinding omtrent aardse zaken, je liever even bezig houdt met het goddelijke. Maar het is de stilte voor de storm. Volgend jaar zul je je weer volop in het roerige leven storten.

 

Steenbok in 2010

 

Steenbok, je straalt nu een soort natuurlijke autoriteit uit. Dit jaar krijg je de kans om echt te bewijzen wat je waard bent. Door de crisis te bestrijden. Je kunt daarbij tot grote hoogte stijgen. Misschien krijg je een leidinggevende functie. Maar niets komt in deze tijd vanzelf en de uitdaging is fors. Aan jou de moeilijke taak om wat eerder mis ging, vlot te trekken. Om aan te sturen.

En dat terwijl tegelijkertijd ook thuis de nodige veranderingen plaatsvinden en de wereld op haar kop staat. Gelukkig is er thuis ook ruimte voor warmte, levenslust en persoonlijke groei. Misschien ga je zelfs dit jaar nog verhuizen om groter te kunnen wonen.

 

Ben je een vroege* Steenbok? Dan wordt dit vooral voor jou een heel belangrijk jaar!
Sterke ambitie, verantwoordelijkheden en onrust strijden om voorrang dit jaar. Dit alles geeft je ongelooflijk veel energie en vechtlust om datgene neer te zetten wat je echt de moeite waard vindt.Je zult daarbij echter de nodige obstakels en tegenstand moeten zien te overwinnen. De maanden waarin deze energie het sterkst werkt: Begin juni t/m begin september.

Vooral voor de late* Steenbok: Heb je nog een aantal zaken af te ronden, zoals een studie, een werkstuk, of een artikel? De eerste helft van het jaar leent zich daar heel goed voor.


sterrenbeelden 15Alle Steenbokken: Het dagelijks leven:
Jouw manier van communiceren is opener en enthousiaster dan voorheen.
Het contact met je buren, collega's en andere naasten verloopt daardoor dit jaar
heel soepel. Dit zijn de mensen van wie je op dit moment in de eerste plaats
veel leert en die jouw plezier in het leven vergroten. En dat geeft je energie en
levert je allerlei nieuwe inzichten op.

Tevens is dit een mooi jaar om een cursus te doen. Een cursus techniek,
bijvoorbeeld, of een cursus, die je wat verfrissende inzichten oplevert.
Zet ook je schouders eens onder je schrijf en rekenwerk!
Dit gaat je nu heel makkelijk af.
Periode waarin dit speelt: 19/1 t/m 7/6 en 19/11/10 t/m 23/1/11.

 

Inkomsten: Tot 19 januari 2010: Mogelijk een financiële meevaller.
Gedurende de eerste helft van het jaar kun je beter geen lening af sluiten.
Mogelijk dit jaar meer inkomsten uit handel, communicatie en/of lesgeven dan anders.
Beste periode: 19/1 t/m 7/6 en 19/11/2010 t/m 23/1/2011.

Ben je in staat bent om alle heftige energie van 2010 in goede banen te leiden?
Dan kan het zijn dat je dit jaar een promotie gaat maken. Wie weet, krijg je dan een leidinggevende functie.

 

Vriendschap: Dit najaar krijg je, na een inspannende zomer, weer wat lucht: Gezelligheid met vrienden. En netwerken...
De beste maanden daarvoor zijn september, oktober, november.

*Vroege Steenbok: geboren 21 - 28 december
*Late* Steenbok: geboren 14 - 20 januari
Steenbok-periode: globaal van 21 december t/m 22 januari. Afhankelijk van het jaar waarin je bent geboren: Periode kan per jaar 1 dag voor of achteruit verschuiven.

 

Waterman in 2010

 

Waterman, hoezo crisis? Jij trekt je dit jaar van alle sombere berichten niets aan: Jouw inkomsten zijn al jaren vrij grillig. Je leeft voor jouw doen daarom in 2010 juist even op grote voet. En bovendien, dit jaar komt er misschien wel wat extra geld binnen...

 

sterrenbeelden 10Mogelijk doe je een opleiding. Als dat het geval is, is een groot deel van het jaar zeer geschikt om hard studeren. Ga je naar het buitenland? Dan misschien wel niet voor de lol maar voor werk.

In je dagelijks leven kan wel het een en ander veranderen: nieuwe buren, nieuwe collega's bijvoorbeeld. Je manier van communiceren kan veranderen. Ook in het verkeer kan het er hectisch aan toe gaan. Onderweg kunnen er verrassende dingen gebeuren. Je kunt nieuwe technologieën gaan gebruiken in je dagelijks werk en bestaan. En je zult jezelf open moeten opstellen.

Het is tijd voor nieuwe ideeën en nieuwe inzichten! Misschien zelfs zin in een cursus astrologie?

Liefde: De eerste zes maanden stop je veel tijd en energie in je relatie.
Soms kun je wat fel uit de hoek komen. Maar overwegend kan dit voor jouw relatie een constructieve periode worden.


Vakantie: Om op vakantie te gaan is de 2de helft van augustus zeer geschikt!

Ambitie: In het najaar straal je op je werk. Je bent daar het aantrekkelijke middelpunt. In de maanden september, oktober leg je daarbij ook nog eens flinke ambitie en werklust aan de dag.

 

Vissen in 2010

 

Beste Vis, je bent een al een paar jaar lekker onrustig. Je hebt behoefte aan vrijheid, aan nieuwe uitdagingen. Vorig jaar voelde je daarin flink belemmerd. 2010 geeft je veel meer ruimte om jezelf te ontplooien. Je bent bovendien dit jaar extra enthousiast, levenslustig en avontuurlijk ingesteld. Ruim baan voor de Vissen dus!
Beste perioden: jan t/m mei, half augustus t/m het eind van het jaar.

 

sterrenbeelden 9Werk & relatie: De eerste helft van het jaar ben je hard aan het werk.
Je bruist van de energie en je kan daardoor veel werk verzetten.
De zomermaanden ben je waarschijnlijk weer meer bezig met je relatie.

 

Inkomsten: Ook in je inkomsten verandert er dan het een en ander.
Wellicht heb je tot nu toe genoten van bepaalde vaste inkomsten, die nu wegvallen? Mogelijk ben je net voor jezelf begonnen en worden je inkomsten daardoor wat grilliger? Deze zomer biedt uitstekende kansen om financieel een mooie klapper te maken.

 

Vakantie: De periode september, oktober, november is zeer geschikt om eens lekker op reis te gaan. Je zult er dan echt van genieten!

 

Vriendschap: Je vriendenkring is al een tijdje onderhevig aan verandering. Je bouwt onbewust een zeer waardevol netwerk op. Onder je vrienden bevinden zich steeds meer krachtige en invloedrijke persoonlijkheden. Dit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Je zult van hen veel steun ontvangen in je verdere ontwikkeling. Ben je van plan iets op poten te zetten? Zij steunen je!

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2010 © Myrthe Sardjoe