MyrtheRythmes
MyrtheRythmes
Astrologisch advies, workshops & lezingen
Astrologisch advies, workshops & lezingen

 

Evenement / Bedrijfsfeest


 kaarsje

Verwenweek Sportcity 2009

Sportcity is gevestigd aan het Waterlooplein in Amsterdam. Een paar keer per jaar organiseert Sportcity een verwenweek voor haar leden. De leden krijgen dan een week lang gratis behandelingen en activiteiten aangeboden. In juni 2009 stond er onder meer een kort gratis astrologisch consult op het programma. Het enthousiasme daarvoor was groot. Er was plek voor maximaal 40 leden. En zoveel aanmeldingen waren er ook. De consulten duurden elk 20 minuten. Voor de sessies had ik, samen met een ayurvedisch masseuse, een kale ruimte tot mijn beschikking. Met z'n tweeen hebben we voor de gelegenheid deze ruimte omgetoverd in een exotisch oord.

sportcity bewerktZelf heb ik genoten van de verwenweek. Sportcity Waterlooplein heeft een zeer ondernemend publiek. Zeer gemeleerd. Veel zelfstandigen, veel kunstenaars. En veel sportievelingen natuurlijk.

Voor de meeste mensen was het de eerste keer dat ze een astroloog raadpleegden. Ik had de indruk dat veel mensen met de nodige reserve op consult kwamen. "Is dit serieus?" leken ze zich af te vragen. Een man leek zelfs wat in de war door het consult. Ik geloof dat hij zich ervan wilde overtuigen dat astrologie ├ęcht onzin is. Dat dat zijn insteek was. Toen bleek dat ik veel uit zijn horoscoop kon halen, zag ik hem in vertwijfeling geraken.

Uiteindelijk verliet vrijwel iedereen (toch enigszins overtuigd van de waarde van astrologie) tevreden het consult.


Evenement of Bedrijfsfeest

Organiseert u bedrijfsfeesten of evenementen? En wilt u eens iets helemaal anders? Dan is bovenstaande formule misschien ook iets voor u! Meer informatie hierover? Mail naar info@myrtherythmes.nl


Teambuilding

MyrtheRythmes biedt bedrijven ook groepsactiviteiten aan. Hierbij staan opnieuw de persoonlijke horoscopen van alle deelnemers centraal. Deze sessies zijn zeer geschikt als u uw team of afdeling nader kennis met elkaar wil laten maken of de communicatie en onderlinge verhoudingen binnen een team wil bevorderen. Zelfkennnis, zelfrealisatie, samenwerking en teambuilding staan bij deze activiteiten centraal.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!


astrohoek bewerktastrohoek bewerkt 2      
Boven: Myrthe Sardjoe in consult bij Sportcity. De kale ruimte is voor de gelegenheid omgetoverd in oosterse sfeer.


Onder: De ruimte werd gedeeld met Ayurvedische massage.                                                 Sportcity juni 2009.


Jacqie kleinthermoskan klein_MG_054421

Fotografie: Kees Winkelman. Meer info op: keeswinkelman.nl