MyrtheRythmes
MyrtheRythmes
Astrologisch advies, workshops & lezingen
Astrologisch advies, workshops & lezingen

 

Astrologie voor Vakantiegangers

   VakantieDoeBoek 2011
   HU.MAN HOLIDAYS #9
vakantiedoeboek

Het VakantieDoeboek wordt jaarlijks uitgegeven
door modeontwerper Hans Ubbink.
Deel 9 ligt nu net in de boekhandel.
Klik op bovenstaande afbeelding voor het openen
van leuke astro-reistip uit VakantieDoeBoek #9!

Zie human-holidays.com voor info over 't boek.


Geplaatst op 20 mei 2011

 Sterren op vakantie

uitzicht uit vliegtuigTijdens de vakantie kun je je heerlijk uitleven. Niet iedereen doet dat echter op dezelfde manier.
Lees hieronder wat voor soort
vakantie het beste bij JOU past.
    
              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

i80_zwidRam op vakantie

De Ram kan slecht stil zitten. Het kan dus even onwennig aanvoelen, als je opeens niets hoeft. Jouw vakantie is daarom meestal goed gevuld met allerlei activiteiten. Vooral sporten doe je graag, ook in de vakantie. Surfen, zeilen, tennis, voetbal zijn vaak goed te doen in de zomermaanden, dus leef je uit!
De Ram houdt tevens van snelheid. Misschien rijdt je in de vakantie graag lange afstanden met de auto.
Of je huurt een brommer, scooter of motor op je vakantieadres.

 i80_zstiStier met vakantie

De Stier houdt van enig comfort, zeker in de vakantie. Waarschijnlijk boek je het liefst een georganiseerde vakantie of zorg je in ieder geval dat jouw vakantie je geen kopzorgen bezorgt. Je bereidt alles goed voor en laat weinig aan het toeval over. Gezelligheid staat bij jou voorop. In goed gezelschap genieten van een drankje op een terrasje, is aan jou zeer besteed. Kunst, cultuur en ambacht zijn dat eveneens.

i80_zzwiTweeling op pad

De Tweeling is het hele jaar door graag op pad. In de vakantie kun je dus helemaal los gaan. Je maakt veel uitstapjes. Je bent van nature nieuwsgierig en hongerig naar geestelijke input. Dus duik jij het museum in, bezoek je een tentoonstelling of de locale markten. Misschien is een zomercursus iets voor jou?
Je bent van nature ook spraakzaam. Met de mensen, die je onderweg ontmoet, maak je snel contact.
Relatief schrijf je veel kaarten, brieven, sms-jes of mails naar het thuisfront.

i80_zkreKreeft op vakantie

De Kreeft staat bekend als een huiselijk type. Als de Kreeft op vakantie gaat, dan neemt hij het liefst z'n hele familie mee. Wat ook opvalt is dat de Kreeft vaak hecht aan lekker eten en een goed bed. Dus geniet jij van fijne restaurantjes of je kookt een heerlijke maaltijd voor de hele familie. Of je nou met je hele familie op de camping staat of in een luxe appartement logeert; jouw vakantieadres is bij voorkeur even comfortabel als je eigen huis.

i80_zloeLeeuw op vakantie

Tijdens de zomermaanden gaat de Leeuw op jacht. Hij verovert menig hart tijdens de vakantie. Uitbundig, vrolijk en actief als altijd, stort je je gedurende vakantie in het (liefdes-)avontuur of in het uitgaansleven. Terrasjes, de plaatselijke disco, de sportvereniging, het maakt niet uit. Iedereen zal weten dat je er bent!
Jouw charme zal vast velen bekoren.
Als je kinderen hebt, dan onderneem je veel met hen, vooral in de vakantie.

i80_zjunMaagd op reis

Als Maagd stippel je je reis tot in de puntjes uit. Je gaat goed voorbereid op reis en je besteedt daarbij veel aandacht aan de kleinste details. Je vindt het namelijk prettig om precies te weten waar je aan toe bent,
ook op vakantie. Wat betreft eten ben je wat kieskeurig. Wat de Maagd niet kent, dat eet hij niet. Niet geheel onverstandig, want jouw spijsvertering werkt zeer delicaat. Mogelijk geniet je veel van een verblijf in een kuuroord.

i80_zwaaWeegschaal met vakantie

Als Weegschaal breng je graag de vakantie door met je geliefde. Samen de wereld verkennen. Samen op pad. Is er geen geliefde voorhanden, dan ga je waarschijnlijk met vrienden op reis. Maar zelfs als je echt alleen op reis gaat, dan zul je, sociaal als je bent, snel aanspraak hebben. De Weegschaal heeft een goed oog voor kunst en esthetiek. Een bezoek aan een museum is daarom meestal goed aan jou besteed.

i80_zskoSchorpioen met vakantie

Alles wat de Schorpioen doet, doet hij met passie en overgave. Als Schorpioen kom je er misschien niet openlijk voor uit, maar jouw libido is groots. Zinderde liefde is voor jouw haast van levensbelang. Hopelijk heb je tijdens de vakantie alle gelegenheid om daar volop van te genieten. Ook houdt je vast en zeker van badderen, sauna's, warmwater bronnen, een spannend boek, lekker eten en een goede borrel op z'n tijd.

i80_zschBoogschutter op reis

De Boogschutter gaat graag lang en ver op reis. Op zoek naar het avontuur. En het liefst de natuur in!
Jij verlegt namelijk graag je horizon en je geniet van het buitenleven. Je houdt daarom waarschijnlijk van kamperen, trekken, wandelen, paardrijden, buiten sporten. Een beetje afzien, een beetje stoer. Dat maakt het allemaal alleen maar leuker. Je houdt wellicht ook van exotisch. Van andere culturen. Tempels bezoeken, vreemde talen spreken. Blijf je thuis in de vakantie, dan lees je waarschijnlijk graag reisverhalen.

i80_zsteSteenbok met vakantie

De Steenbok is meestal honkvast en is vaak geïnteresseerd in het verleden. Je gaat zeker graag op vakantie, maar vaak bezoek je dan een plek, die je goed is bevallen, opnieuw. Het liefst blijf je de hele vakantie op die ene plek. Je hecht je ter plekke aan de mensen, de omgeving, de gebouwen, de natuur. Je gaat er écht van houden. Veel Steenbokken houden van architectuur, van klassieke kunst, van archeologie, van antiek, van oude steden, oude dorpen, oude mensen. En van de bergen natuurlijk!

i80_zwasWaterman met vakantie

De Waterman gaat graag z'n eigen gang. Zeker tijdens de vakantie. Dat betekent echter niet dat je tijdens de vakantie liever alleen bent: Een Waterman gaat juist graag met een groep op reis, zolang hij maar zelf binnen die groep kan bepalen, waar hij wel of niet aan mee doet.
Als Waterman ga je vast op zoek naar bijzondere plekken. Plekken bijvoorbeeld waar mensen op een bijzondere manier samenleven. Moderne steden en gebouwen kunnen bovendien je voorkeur hebben.


i80_zfisVissen tijdens de vakantie

Jij geniet misschien wel het meest van iedereen van de vakantie. Heerlijk even helemaal je eigen tempo bepalen. Lekker uitslapen of luieren in de zon. Genieten van een mooie roman. Zwemmen in de azuurblauwe zee. In fleurige kleuren flaneren op de boulevard. Cocktails drinken en flirten op een terrasje. Mee-neuriën met de muziek. Dansen in het maanlicht. Turen naar de sterren, met je geliefde naast je op het strand. De Vissen begrijpen als geen ander, dat vakantie het ware leven is!

 ©Myrthe Sardjoe